Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

///, Naslovna Slajder, Studenti/Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

Drage koleginice i kolege,
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da stručno-naučni časopis za studente i mlade istraživače ,,Medicinski podmladak“ otvara konkurs za prijem novih članova redakcije!
,,Medicinski podmladak“ je jedan od najstarijih časopisa na ovim prostorima, a poseban je po tome što se naša delatnost prvenstveno sastoji u procesu objavljivanja studentskih naučno-istraživačkih radova, kako sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, tako i ostalih medicinskih fakulteta Srbije i okolnih zemalja.
U poslednjih nekoliko godina smo preduzeli velike korake u cilju modernizacije procesa recenzije radova i promovisanja našeg časopisa: najveći deo naše delatnosti sada obavljamo elektronskim putem, sklopili smo veliki broj partnerstava sa evropskim kongresima i časopisima, a organizovali smo i više predavanja koja su imala za cilj edukaciju studenata o principima i etičkim pravilima pisanja i objavljivanja naučnih radova.
Ipak, veliki deo posla je još uvek pred nama, a ukoliko želite da nam pomognete na tom putu i budete deo našeg tima, potrebno je da nam pošaljete svoju biografiju (CV) na adresu: podmladak.med.bg@gmail.com.
Ne zaboravite da navedete vannastavne aktivnosti, volontiranje i naučne radove.
Posebno ohrabrujemo kolege sa mlađih godina studija da se prijave!
Prijavljeni kandidati biće pozvani na kratak razgovor sa sadašnjim članovima redakcije, nakon čega će biti odlučeno o njihovom prijemu.
Sve dodatne informacije o „Medicinskom podmlatku“ možete pronaći putem sledećeg linka.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite putem gore navedene mejl adrese, preko naše fejsbuk ili instagram stranice.
Rok za prijavu je 25. oktobar 2023. do ponoći.

Očekujemo vas,
Redakcija ,,Medicinskog podmlatka“

 

2023-10-10T08:35:44+00:00 10.10.2023.|Naslovna, Naslovna Slajder, Studenti|