Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Grčko-srpski medicinski i sestrinski forum

////Grčko-srpski medicinski i sestrinski forum

Grčko-srpski medicinski i sestrinski forum

Delegacija Medicinskog fakulteta učestvovala je na Grčko-srpskom medicinskom i sestrinskom forumu, koji je održan na Medicinskom fakultetu u Larisi 21. novembra 2023. godine. Tom prilikom predavanja su održali prof. dr Lazar Davidović, prof. dr Petar Seferović, prof. dr Đuro Macut i prof. dr Ivanka Marković. Ovo je treći zajednički simpozijum koji je održan pod pokroviteljstvom Globalnog doktorskog Hipokratovog instituta, Medicinskog fakulteta u Beogradu i Medicinskog fakulteta u Larisi.

Nakon Foruma je održana svečanost povodom inauguracije prof. dr Lazara Davidovića u počasnog doktora nauka Univerziteta u Tesaliji. Prisutnima su se tom prilikom obratili prorektor Univerziteta u Tesaliji prof. dr Janis Stefanidis, prodekan Medicinskog fakulteta u Larisi prof. dr Aristidis Zibis i profesor vaskularne hirurgije Medicinskog fakulteta u Larisi prof. dr Atanasios Đanukas.

2023-11-24T14:22:23+00:00 24.11.2023.|Naslovna|