Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Zakazana je elektronska sednica Nastavno-naučnog veća

//Zakazana je elektronska sednica Nastavno-naučnog veća

Zakazana je elektronska sednica Nastavno-naučnog veća

Poštovani članovi Nastavno naučnog veća,

Obaveštavam Vas da će se dvadesetprva sednica Nastavno naučnog veća u skladu sa članom 199a Statuta Medicinskog fakulteta održati elektronskim izjašnjavanjem članova Nastavno naučnog veća Medicinskog fakulteta u Beogradu, zbog blagovremenog dostavljanja materijala za sednica Senata Univerziteta u Beogradu.

Zbog veoma strogog roka za podnošenje predloga za dodelu zvanja emeritus profesora (predlog se Univerzitetu mora uputiti najkasnije do 15. marta), Fakultet je prinuđen da organizuje elektronsku sednicu. Prof. dr Vesna Kesić je dala nemerljiv doprinos u razvoju stručne i naučne misli u srpskoj ginekologiji i akušerstvu, te bi propuštanje roka za podnošenje predloga Univerzitetu predstavljalo veliki gubitak za naš Fakultet. Stoga smatramo da je sazivanje elektronske sednice Nastavno-naučnog veća opravdano.

Materijal za zakazanu sednicu biće dostupan članovima Nastavno naučnog veća na Oblaku
Članovi Nastavno naučnog veća su obavezni da se izjasne da li su saglasni sa predlogom, elektronski – dostavljanjem odgovara na mejl: marija.vicentijevic@med.bg.ac.rs, najkasnije 15.03.2024. god. do 13 časova.

S poštovanjem,

MEDICINSKI FAKULTET
DEKAN
Prof.dr Lazar Davidović,s.r.

 

2024-03-25T12:41:19+00:00 14.03.2024.|Opšte vesti|