Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini

//Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini

Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini

UNIVERZITET U BEOGRADU

raspisuje

K O N K UR S

za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini

U cilju podsticanja što boljeg uspeha na studijama, razvijanja interesovanja za naučno-istraživački i stručni rad studenata, podsticanja kreativnog i kritičkog mišljenja kod njih, Univerzitet u Beogradu studentima osnovnih akademskih studija, odnosno integrisanih akademskih studija, kao i prethodnih godina, dodeljuje nagradu za najbolji naučno-istraživački i stručni rad iz svake od grupacija fakulteta, izrađen u prethodnoj kalendarskoj godini.

Radovi se dostavljaju fakultetu u skladu sa procedurom koju utvrdi fakultet.

Obaveštenje o predviđenoj proceduri će biti objavljeno na oglasnoj tabli i zvaničnoj internet stranici fakulteta.

Pismeni, diplomski, seminarski i drugi studentski radovi koji predstavljaju nastavnu obavezu, ne mogu da budu podneti na konkurs.

Rok za prijavljivanje radova na konkurs je 19. april 2024. godine.

Rad se dostavlja u velikoj koverti (nezapečaćenoj) na kojoj je navedena šifra rada, a u prilogu se dostavlja mala koverta (nezapečaćena) u kojoj su podaci o autoru i to: ime i prezime, godina studija, studijski program, kontakt adresa, elektronska adresa i broj telefona. U radu ne navoditi imena autora, afilijaciju niti oblast medicine u vezi koje je sadržaj rada.

Radovi se dostavljaju Dragani Popović, (Sekretarijat Medicinskog fakulteta, 2. sprat, Služba za NIR i DAS, dragana.popovic@med.bg.ac.rs), u štampanoj i elektronskoj formi – nepotpisani, sa šifrom.

Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini možete da preuzmete na sledećem LINKU

2024-04-24T11:47:53+00:00 26.03.2024.|Nekategorizovano|