Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

52. simpozijum „Stremljenja i novine u medicini“

////52. simpozijum „Stremljenja i novine u medicini“

52. simpozijum „Stremljenja i novine u medicini“

NASTAVNICIMA I SARADNICIMA MEDICINSKOG FAKULTETA U BEOGRADU

 

Poštovani,

Organizacioni Odbor simpozijuma „Stremljenja i novine u medicini“ najavljuje organizaciju 52. simpozijuma koji će se održati na Medicinskom fakultetu početkom decembra 2024. godine, u nedelji posvećenoj proslavi Dana škole.

Simpozijum će biti organizovan u vidu mini simpozijuma i okruglih stolova. Tematski simpozijumi mogu biti posvećeni određenoj naučnoistraživačkoj ili stručnoj temi od posebnog medicinskog značaja, ili obeležavanju značajnih datuma ili drugih značajnih događaja katedri ili institucija čiji su članovi nastavnici i saradnici Medicinskog fakulteta. Želimo da podstaknemo održavanje i drugih oblika mini simpozijuma, kao i uključivanje u mini simpozijume predavača po pozivu iz drugih naučnoistraživačkih institucija (kao gostiju, online).

Detalji oko konkurisanja i organizacije mini simpozijuma dati su u Pravilniku o radu  simpozijuma „Stremljenja i novine u medicini“, a koji možete preuzeti klikom na link. Predlozi se dostavljaju u objedinjenoj formi od strane organizatora na e-mail adresu Simpozijuma stremljenja@med.bg.ac.rs, kontakt 0113636336.

Rok za prijavu predloga simpozijuma je 08.05.2024. godine, a odluka o organizaciji mini simpozijuma biće objavljena najkasnije do 08.06.2024. na sajtu Medicinskog fakulteta u Beogradu. Planirano je da se svi prihvaćeni simpozijumi akredituju kod Zdravstvenog saveta Republike Srbije, sažeci predavanja sa simpozijuma štampaju u posebnoj svesci časopisa „Medicinska istraživanja“, a po jedno odabrano predavanje sa svakog održanog simpozijuma štampa u celini u časopisu „Medicinska istraživanja“.

 

PREDSEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA
SIMPOZIJUMA

Prof. dr Ivana Novaković

 

2024-04-19T10:54:04+00:00 05.04.2024.|Naslovna|