Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Bioskop javnog zdravlja / Završna svečanost

////Bioskop javnog zdravlja / Završna svečanost

Bioskop javnog zdravlja / Završna svečanost

Poštovane koleginice i kolege,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na svečanost povodom završetka projekta „Bioskop javnog zdravlja“ koji sprovodi Centar – Škola javnog zdravlja i zdravstvenog menadžmenta Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

„Bioskop javnog zdravlja“ započeo je sa projekcijama tokom jeseni 2022. godine, prvenstveno zamišljen kao vannastavna aktivnost namenjena studentima medicine i realizovana u saradnji sa Jugoslovenskom kinotekom. Nakon veoma posećenih ciklusa filmova „I reč je lek“, odnosno „Vrli novi svet“, Globalna mreža akademskih institucija javnog zdravlja je prepoznala i nagradila našu inicijativu okviru programa „Ovo je javno zdravlje“. Tokom prethodne dve godine naša ideja o „Bioskopu javnog zdravlja“ je sazrela i danas predstavlja inovativnu metodu zdravstveno-vaspitnog rada u zajednici.

Svečanost će se održati u četvrtak, 16. maja 2024. godine u 14 časova u Svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu (Dr Subotića 8, Beograd).

Tokom svečanosti predstavićemo naše dosadašnje rezultate i buduće planove za „Bioskop javnog zdravlja“. To je ujedno i odlična prilika da zajedno učestvujemo u Evropskoj nedelji javnog zdravlja koja se ove godine obeležava u periodu od 13. do 17. maja.

Biće nam čast da svojim prisustvom uveličate naš događaj, kao i da razgovaramo o mogućim prostorima za saradnju.

S poštovanjem,

Prof. dr Aleksandra Jović-Vraneš
Rukovodilac Centra – Škole javnog zdravlja i zdravstvenog menadžmenta

2024-05-13T14:45:03+00:00 13.05.2024.|Naslovna|