Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Otvoren poziv za projekte – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

///, Naslovna/Otvoren poziv za projekte – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

Otvoren poziv za projekte – CIRCLE U. SEED FUNDING SCHEME

Univerzitet u Beogradu je objavio poziv za podnošenje predloga projekata za 2024. godinu u okviru programa „Circle U. Seed Funding Scheme“. Poziv je otvoren za studente, akademsko i istraživačko osoblje iz svih disciplina i sa svih nivoa studija, sa devet univerziteta članica „CircleU.“ univerziteta.
„Circle U. Seed Funding Scheme“ je program finansijske podrške koji ima za cilj da pruži akademskom osoblju i studentima mogućnosti za razvoj projekata širom alijanse.
Poziv je otvoren za projekte koji pokrivaju širok spektar inicijativa uključujući seminare, radionice, zajedničke module, kurseve i programe i zajedničke istraživačke aktivnosti. Projekti treba da uključuju osoblje ili studente sa najmanje 3 partnerska univerziteta „CircleU.“.
Studentski projekti mogu uključivati aktivnosti koje imaju za cilj angažovanja studenata, podržavanje novih aktivnosti učenja i obuke ili organizovanje kulturnih aktivnosti širom saveza. Period za realizaciju projekta je od 1. januara do 31. oktobra 2025. godine.
Prijavite se do 15. oktobra 2024. godine.
Dodatne informacije i obrazac za prijavu:  https://www.circle-u.eu/open-campus/seedfunding/
Dodatna pitanja: seedfunding@circle-u.eu
Za sve zainteresovane biće organizovana onlajn info sesija 13. juna, registracija putem linka https://www.surveymonkey.com/r/RJFHLGN

2024-06-12T10:03:51+00:00 12.06.2024.|Konkursi u organizaciji CMS, Naslovna|