Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

2018 Korean Government Scholarship Program for Graduate Degrees

////2018 Korean Government Scholarship Program for Graduate Degrees

2018 Korean Government Scholarship Program for Graduate Degrees

 

 

Poštovani,

Ambasada Republike Koreje u RepubliciSrbiji ima čast da obavesti Vaš Fakultet da je Nacionalni institut za međunarodno obrazovanje, Ministarstva obrazovanja Vlade Republike Koreje, raspisao konkurs za četiri državljaninaSrbije i jednog državljanina Crne Gore, da se prijave za državnu stipendiju korejske vlade za postiplomske studije (master ili doktorske), pod nazivom 2018 Korean Government Scholarship Program for GraduateDegrees.

 

U prilogu se nalazi brošura na srpskom jeziku, priručnik za prijavu za ovu stipendiju, uključujući formulare, kao i informacije o korejskim univerzitetima. Dodatne informacije o ovom programu možete,takodje, naći na sajtu:

ili

 

Prijava i sva potrebna dokumentacija zainteresovanih studenata mora stići na adresu Ambasade, najkasnije do 15. marta 2018. godine. Aplikanti koji su prošli prvikrug selekcije u Ambasadi, biće pozvani na intervju nakon pregledanihdokumenata.

 

Na osnovu gore navedenog, a na obostrano zadovoljstvo, molimo Vas da ovu informaciju prosledite svim potencijalno zainteresovanim studentima, putem Vaših kanala obaveštavanja.

 

Stipendija obuhvata sledeće stavke:

  • Povratnu avionsku kartu
  • Mesečnu stipendiju u iznosu od 900 000 KRW
  • Jezički kurs u roku od godinu dana
  • Punu školarinu za master ili doktorske studije
  • Zdravstveno osiguranje tokom boravka u Koreji
  • Dodatne bonuse za izuzetno postignute rezultate tokom studiranja

 

Takođe Vas obaveštavamo da ukolikoželite da Vašim studentima pružite više informacija o ovoj stipendiji, predstavnici ambasade Koreje mogu održati speciajlno informativno predavanje naovu temu na Vašem fakultetu i tako pojasniti studentima sve nedoumice koje možda imaju prilikom popunjavanja prijava.

 

Opšte informativno predavanje Studiranje u Koreji za sve zainteresovane, održaće se u sredu, 28. februara od 19:00 časova u Klubu Domaomladine Beograda.

 

Za sve dodatne informacije možete seobratiti gospodjici Jeleni Milosavljević, na zvaničan mejl ambasade (koreaemb.rs@mofa.go.kr ili jelena@mofa.or.kr).

 

2018-10-05T13:43:15+00:00 05.10.2018.|Konkursi koje ne organizuje centar|