Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

LimeSurvey – sistem za onlajn prikupljanje podataka za naučno-istraživački rad

////LimeSurvey – sistem za onlajn prikupljanje podataka za naučno-istraživački rad

LimeSurvey – sistem za onlajn prikupljanje podataka za naučno-istraživački rad

Poštovane koleginice i kolege,

Zahvaljujući odličnoj saradnji između Škole javnog zdravlja i menadžmenta u sistemu zdravstvene zaštite, Instituta za socijalnu medicinu i Centra za informacione i komunikacione tehnologije (CIKT) Medicinskog fakulteta u Beogradu, od juna 2020. godine nastavnicima i saradnicima Medicinskog fakulteta u Beogradu biće omogućeno korišćenje LimeSurvey sistema za onlajn prikupljanje podataka.

LimeSurvey već godinama predstavlja standard za upitnike koji se distribuiraju onlajn, sadrži veliki broj vrsta pitanja i omogućava naprednu logiku organizacije upitnika. Zbog svojih naprednih mogućnosti idealan je alat za sve vrste istraživanja, od jednostavnih anketa, pa do naprednih naučno-istraživačkih projekata. Svi podaci prikupljeni na ovaj način čuvaju se na serverima Medicinskog fakulteta u Beogradu u obliku koji je spreman za dalju obradu (Excel, SPSS ili R), a pristup podacima ima samo organizator istraživanja, nastavnik ili saradnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na promotivni vebinar koji će se održati 10. juna 2020. godine u 11 časova na kom će dr Stefan Mandić-Rajčević (Katedra za socijalnu medicinu) i dr Nikola Ilić (CIKT) predstaviti osnovne mogućnosti ovog sistema, njegove prednosti u odnosu na postojeće sisteme za onlajn prikupljanje podataka, i odgovoriti na pitanja učesnika. Predstavljanje LimeSurvey sistema namenjeno je svim nastavnicima, saradnicima i studentima Medicinskog fakulteta u Beogradu, kao i koleginicama i kolegama koje rade na klinikama a bave se naučno-istraživačkim radom.

Zbog bolje organizacije događaja obavezna je (besplatna) registracija, a registrovanim učesnicima će biti poslat mejl sa linkom kojim će se povezati sa vebinarom.

Link za registraciju: http://oblak.med.bg.ac.rs/index.php/apps/forms/form/qd77IDpIQ1CN6eBL

 

 

 

2020-06-01T11:52:16+00:00 01.06.2020.|Naslovna Slajder|