Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Budite spremni za profesionalne izazove – prijavite se za program „Kadar da budem kadar“

/, Predavanja, Slajder Univerzitet, Studenti/Budite spremni za profesionalne izazove – prijavite se za program „Kadar da budem kadar“

Budite spremni za profesionalne izazove – prijavite se za program „Kadar da budem kadar“

„Kadar da budem kadar” obuhvata seriju treninga mekih veština koje drže iskusni predavači iz uspešnih kompanija i drugi profesionalci iz oblasti upravljanja i razvoja kadrova. Pored treninga koji će studentima pomoći da postave temelje ličnog brenda, tokom programa studenti će moći da unaprede veštine komunikacije i prezentacione veštine, a radiće i na razvoju moći kritičkog mišljenja i rešavanja poslovnih problema.

Program „Kadar da budem kadar” će se realizovati od 9. do 19. decembra 2022.godine, namenjen je studentima završnih godina osnovnih i master studija, kao i diplomiranim studentima Univerziteta u Beogradu (do 2 godine nakon diplomiranja). 

Treninge u osamnaestom ciklusu programa Kadar da budem kadar vode:

  • Jelena Nenadović, ekspert za edukaciju i razvoj, “Ahold Delhaize”
  • Snežana Marković – vlasnica ŽMK kreativne kontent agencije i preduzetnica
  • Nataša Pančić – Grupni direktor ljudskih resursa, “Vincula Biotech Group”
  • Marija Živković, konsultant i psihoterapeut, Psihološko savetovalište Mozaik
  • Marina Petruševski – „Advance International”, direktor, konsultant za ljudske resurse, trener i kouč
  • Petar Kosovac , Konsultant za oblast liderstva, trener i kouč

Svi treninzi u okviru programa su obavezni za polaznike, a nakon završenog programa studenti dobijaju sertifikat. Program Kadar da budem kadar je u potpunosti besplatan za odabrane učesnike.

Studenti, ne propustite ovu sjajnu priliku za učenje, usavršavanje i umrežavanje!

Prijavite se najkasnije do 5. decembra u ponoć na linku:

http://skr.rs/studentKdbK

Kadar da budem kadar je osmislio i realizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu od 2010. godine. Program je pomogao brojnim studentima u izgradnji buduće karijere, a u njemu je do sada učestvovalo preko 500 studenata – polaznika sa Univerziteta u Beogradu, kao i preko 60 eksperata iz poslovne zajednice.

 

2022-11-25T16:29:50+00:00 25.11.2022.|Naslovna, Predavanja, Slajder Univerzitet, Studenti|