Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Бихејвиорална интеграција

//Бихејвиорална интеграција

Бихејвиорална интеграција

У петак, 18. новембра 2022. године у 15 часова (до 17 часова) у Свечаној сали Медицинског факултета Универзитета у Београду, Институт и Катедра за социјалну медицину, Лабораторија за инфодемиологију и управљање инфодемијом и Центар-Школа јавног здравља и менаџмента у систему здравствене заштите вас позивају на предавање и дискусију на тему „Од идеје до намере: изградња путева промене понашања кроз бихејвиоралну интеграцију у циљу повећања обухвата вакцинацијом против КОВИД-а 19“.

Предавање ће одржати Др Лин Когсвел (Dr Lynne Cogswell, The Manoff Group), доктор наука у области когнитивне психологије и у области међународних односа, са преко 45 година искуства у друштвеним променама и промени понашања, посебно у комуникацији за друштвене промене, понашању и организационим променама. Радила је у преко 40 земаља широм света, у Африци, Азији и источној Европи. Њен рад обухвата здравствене теме као што су имунизација и КОВИД-19, теме економског развоја као што су пољопривреда и рибарство, и теме демократије и управљања као што су трговина људима и решавање сукоба.

На предавању, осим методе бихејвиоралне интеграције, биће приказани и бихејвиорални профили и радне верзије стратегија за повећање обухвата вакцинацијом у кључним/ризичним популацијама у нашој земљи. Учесници ће бити позвани на дискусију о идентификованим кључним факторима као и о предложеним стратегијама.

У циљу боље организације догађаја обавезна је регистрација.

Линк за регистрацију: https://redcap.link/bihejvioralnaintegracija

 

 

2022-11-24T15:39:52+00:00 10.11.2022.|Предавања|