Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Обавештење о серији предавања гостујућег предавача проф. др Кристиано Еирале

///, Насловна Слајдер/Обавештење о серији предавања гостујућег предавача проф. др Кристиано Еирале

Обавештење о серији предавања гостујућег предавача проф. др Кристиано Еирале

Поштоване колеге,

Гостујући предавач Катедре за спортску медицину Медицинког факултета у Београду, Цристиано Еирале, управо је објавио едиторијал у најпрестижнијем часопису из наше области, British Journal of Sports Medicine: Football cannot restart soon during the COVID-19 emergency! A critical perspective from the Italian experience and a call for action

Проф. др Цристиано Еирале ће одржати серију предавања од којих ће прва два бити, у четвртак 23. априла и четвртак 30. априла 2020. године са почетком у 17:30 часова. Тема прва два предавања тицаће се утицаја актуелне пандемије САРС-⁠ЦоВ-⁠2 вирусом на организацију и спровођење вежбања и тренинга код рекреативаца и такмичарског спорта. Предавања ће бити организована као видео-⁠конференијски позив путем Зоом платформе, на овом линку.

Проф. др Кристиано Еирале запослен у Аспетар клиници, Доха, Катар, је врхунски, светски признати стручњак у области спортске медицине, а истовремено је и главни медицински координатор фудбалског клуба Париз Сен Жермен, Француска.