Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

ЦСНИРС – Распоред сесија за Мини симпозијум

/////ЦСНИРС – Распоред сесија за Мини симпозијум

ЦСНИРС – Распоред сесија за Мини симпозијум

Драге колегинице и колеге,

Центар за стручни и научно истраживачки рад студената ове године по први пут  организује Мини симпозијум у онлајн окружењу од 19. до 23. априла. Ова манифестација се одржава сваке године и представља усмени вид рецензије студентских радова. Због актуелне епидемиолошке ситуације целокупан програм ће бити одржан преко онлајн платформе Факултета, а сесије ће истовремено бити преношене и преко сајта Факултета и YouTube платформе.

У прилогу се налази распоред сесија и редослед излагања студената по сесијама. Платформи ће моћи да приступе само студенти који презентују радове, модератор и чланови комисије. Линкови за приступ сесијама биће благовремено достављени свим учесницима. Остали студенти могу пратити пренос сесија преко сајта Факултета или YouTube платформе.

На сесијама ће бити пуштане унапред снимљене презентације и након прегледа свих презентација, комисија ће моћи да поставља питања и дискутује о радовима са ауторима. Мини симпозијум ће ове године по први пут бити праћен књигом сажетака излаганих радова.

Подсећамо вас да снимак излагања не сме да траје дуже од 5 минута. Рок за достављање свих материјала (снимак презентације, презентација у .pdf и сажетак) је 14. април до 23:59.

 

Срећно!

ЦСНИРС

 

Прилог:

 

 

2021-04-26T13:52:58+00:00 09.04.2021.|Студенти, ЦСНИРС|