Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Монографија Актуелности у молекуларној биологији

////Монографија Актуелности у молекуларној биологији

Монографија Актуелности у молекуларној биологији

Поштовани,

Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство Универзитета у Београду (ИМГГИ) ове године покреће издавање монографије/тематског зборника, под називом „Актуелности у молекуларној биологији“. Монографија/тематски зборник има за циљ да прикаже које су теме обележиле истраживања из молекуларне биологије у Србији и у свету у претходној години.

Садржај ове монографије/тематског зборника националног значаја (М42) би чинили ревијски радови са темама произашлим из докторских дисертација из молекуларне биологије одбрањених у 2019.и 2020. години. Поред тога, предвиђени су и ревијски радови као прикази тема из молекуларне биологије које су обележиле 2020. годину.

Прилог:

Монографија Актуелности у молекуларној биологији-Позивно писмо

Рок за пријаву радова је 15.05. 2021. Молимо Вас да пошаљете листу аутора, наслов, и приказ рада (100-150 речи) на следећи линк.

 

Институт за молекуларну генетику и генетичко инжењерство

Универзитет у Београду