Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Грчко-српски докторски едукативни симпозијум „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

///Грчко-српски докторски едукативни симпозијум „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

Грчко-српски докторски едукативни симпозијум „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

 

Обавештавамо Вас да ће се у суботу, 9. априла 2022. године, с почетком у 9.30 часова, на иницијативу колега са Глобалног Хипократовог института, у Свечаној сали Деканата Медицинског факултета у Београду одржати Грчко-српски докторски едукативни симпозијум „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“.Овај састанак ће бити први у низу заједничких скупова са партнерима из Грчке, са циљем продубљивања и јачања постојеће сарадње.

На Симпозијуму ће своја излагања, између осталих, имати проф. др Јоргос Патулис, председник Глобалног Хипократовог института, председник Атинске медицинске асоцијације и гувернер Атике и проф. др Атанасис Ђанукас, декан Медицинског факултета Универзитета у Тесалији.

Током Симпозијума биће свечано откривена Хипократова биста и посађен Хипократов платан, поклони Глобалног Хипократовог института.

Програм Симпозијума је у прилогу.

Надамо се да ћете својим присуством допринети значају Симпозијума.

 

Прилог:

 

ПРЕНОС ПРОГРАМА УЖИВО