Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Систем за праћење и евалуацију наставе

///Систем за праћење и евалуацију наставе

Систем за праћење и евалуацију наставе

Поштоване колеге,
На Медицинском факултету Универзитета у Београду се у употребу уводи информациони систем намењен праћењу и евалуацији наставе.

Атендис систем ће омогућити континуирано и детаљно праћење одржавања наставе, присуства студената истој и евалуацију њеног квалитета. Наставници и сарадници су у обавези, почев од пете недеље зимског семестра, да по завршетку сваког предавања, семинара и вежбе покрену Атендис систем и дају прилику присутним студентима да евалуирају квалитет наставе у којој су учествовали, а студенти су дужни да попуне анкету и оцене квалитет те наставе.

Наставник у систему има преглед свих предмета на којима је ангажован укључијући и предмете по претходним акредитацијама.
Приликом евидентирања наставе увек бира предмет по последњој акредитацији јер су новоуписани студенти на њему.
Као пример, приказује се више Нуклеарних медицина (IASNUKM и IASNUKM21) потребно је одабрати за евидентирање последњу акредитовану (IASNUKM21).

Систем се налази на адреси attendis.med.bg.ac.rs и доступан је корисницима за логовање истим корисничким именом и лозинком као и за друге информационе системе Факултета (еЗапослени, Ретицулум, еСтудент …).

Наставници у Атендис могу улазити са својих телефона кроз интернет претраживач или са рачунара који су повезани на интернет у вежбаоницама и амфитеатрима.

Студенти у систем могу улазити преко интернет претраживача на својим телефонима.
У току је припрема Атендис Андроид и иОС апликација.

По логовању корисника систем на насловној страни приказује сажето упутство и омогућава наставнику да покрене евидентирање студената на настави који даље по пријави добијају кратку анкету о квалитету управо одржаног часа.

 

Проф. др Душан Попадић

Продекан за редовну наставу

2022-10-27T14:43:16+00:00 27.10.2022.|Слајдер Факултет|