Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Биоскоп јавног здравља

////Биоскоп јавног здравља

Биоскоп јавног здравља

Поштоване колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо о новој активности Центра – Школе јавног здравља и здравственог менаџмента – Биоскоп јавног здравља!

Окупљени око идеје да промоција здравља може бити забавна, наставници и сарадници са Института за социјалну медицину започели су пројекат који спаја две важне ствари – љубав према филмовима и ширење проверених информација у вези за здрављем.

Концепт је претходно пилотиран у оквиру предмета Социјална медицина, а у сарадњи са Југословенском кинотеком. Бесплатне пројекције са пратећим дискусијама наишле су на позитивне реакције студената и наставника Медицинског факултета у Београду.

Глобална мрежа академских институција јавног здравља наградила је Факултет и подржала реализацију Биоскопа јавног здравља који се у овој сезони фокусира на здравље младих и обухвата важне теме у области менталног здравља, сексуалног и репродуктивног здравља, вршњачког насиља, болести зависности и др.

Прве пројекције очекујемо током септембра, а до тада нас можете пратити на друштвеним мрежама:

  1. Facebook: https://www.facebook.com/bioskopJZ
  2. Instagram: https://instagram.com/bioskopjz
  3. LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bioskopjz/

Позивамо све колегинице и колеге, наставнике и студенте, заинтересоване да подрже реализацију пројекта да нам се јаве мејлом на: sph.info@med.bg.ac.rs.

Радујемо се вашем присуству!

 

Проф. др Александра Јовић-Вранеш
Руководилац Центра – Школе јавног здравља и здравственог менаџмента

 

 

2023-08-22T11:12:09+00:00 10.08.2023.|Насловна|