Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Биоскоп јавног здравља: „Златни дечко“ на Коларцу!

//Биоскоп јавног здравља: „Златни дечко“ на Коларцу!

Биоскоп јавног здравља: „Златни дечко“ на Коларцу!

Поштоване колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо да пројекат Школе јавног здравља и здравственог менаџмента Биоскоп јавног здравља наставља са пројекцијама!

У понедељак, 02. октобра у 19:00 у Арт Биоскопу Коларац, Задужбина Илије М. Коларца (Студентски трг 5) пуштамо трећи филм у оквиру циклуса.

Улаз је потпуно бесплатан, а места нису нумерисана, па зато саветујемо долазак 15 минута раније.

У питању је филм „Златни дечко“ из 2022. године, редитеља Огњена Јанковића. Филм је врло брзо освојио срца домаће публике, а права за приказивање истоимене серије откупио је гигант Амазон Прајм.

„Златни дечко“ је прича о суровости професионалног фудбала и изазовима са којим се сусреће талентовани Денис. Главне улоге тумаче Денис Мурић, Андрија Кузмановић, Игор Бенчина, Петар Стругар, Алиса Радаковић и други.

Специјални гости пројекције биће сценаристи филма Вук Ршумовић и Алекса Ршумовић, као и специјалиста социјалне медицине, доц. др Јована Тодоровић. Разговор води асист. др Александар Стевановић.

За све друге информације о програму, можете нас пратити на друштвеним мрежама:

  1. Facebook: https://www.facebook.com/bioskopJZ
  2. Instagram: https://instagram.com/bioskopjz
  3. LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bioskopjz/

 

Проф. др Александра Јовић-Вранеш
Руководилац Центра – Школе јавног здравља и здравственог менаџмента

 

2023-10-03T09:28:12+00:00 29.09.2023.|Опште вести|