Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Медицина стилова живота– ELMO oрганизација

////Медицина стилова живота– ELMO oрганизација

Медицина стилова живота– ELMO oрганизација

Медицински факултет Универзитета у Београду је озваничио сарадњу са Европском организацијом за медицину стилова живота (The European Lifestyle Medicine Organization, ELMO) (Детаљније информације о Европској организацији за медицину стилова живота можете пронаћи на следећем линку: https://www.eulm.org/)

Европска организација за медицину стилова живота (The European Lifestyle Medicine Organization, ELMO) је медицинска организација која подржава истраживања и активности засноване на доказима у областима превенције и лечења болести повезаних са стилом живота, у вези са исхраном, физичком активношћу и јавним здрављем.

Пети кокгрес Медицине стилова живота одржава се у Будимпести од 10. до 12. новембра 2023. године и покрива области у вези са исхраном, физичком активношћу, хигијеном спавања, управљање стресом, употребом супстанци, сексуалним здрављем и плодношћу, друштвеном повезаношћу и изложеношћу факторима животне средине. Детаље о конгресу и могућностима учешћа можете погледати на следећем линку: https://www.eulm.org/elmo-congress-2023-budapest-hungary

 

 

2023-10-02T15:02:19+00:00 02.10.2023.|Насловна|