Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

/, ЦСНИРС/ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

Драге колегинице и колеге,

Центар за стручни и научнo-истраживачки рад студената (ЦСНИРС) вас пoзива да се пријавите на Кoнкурс за чланство у нашој секцији уколико размишљате о академској каријери и научно-истраживачком раду, а поред тога поседујете добре комуникационе вештине и умете да радите у тиму.

Медицински факултет Универзитета у Београду је факултет са најдужом традицијом студентског научно-истраживачког рада, а ЦСНИРС је једна од најстаријих студентских научних организација у југоисточној Европи и основана је 1959. године. Исте године је наш факултет организовао и Први национални конгрес студената медицине.

Уз подршку Деканског колегијума, наставника и сарадника Медицинског факултета у Београду и са историјом дугом више од шест деценија, ЦСНИРС је нераздвојиви део целокупног научно-истраживачког рада студената и свих научних догађаја од изузетног значаја на Медицинском факултету у Београду.

Као део ЦСНИРС-а наши чланови и волонтери имаће прилику да стекну нове вештине, знања и да упознају водеће и еминентне стручњаке из различитих области медицине кроз бројне националне, интернационалне конгресе и изложбе (Српски конгрес интервентне кардиологије, кардиоваскуларног имиџинга и медикаментне терапије „Синергија“, Конгрес удружења коронарних јединица Србије, Конгрес удружења микробиолога Србије, Конференција српске медицинске дијаспоре, Фестивал науке у Београду, Физи Бизи фест, Изложба „Тајне из заборављене архиве“).

Члан ЦСНИРС-а може постати редовни студент Медицинског факултета Универзитета у Београду који је уписао најмање III семестар интегрисаних академских студија (ИАС) и има средњу оцену положених испита у досадашњем току студирања не мању од 9. Приликом избора, предност имају студенти млађих година.

Уколико сте заинтересовани да нам се придружите, молимо вас да своју пријаву доставите на имејл адресу csnirsbg@gmail.com.

Пријава треба да садржи вашу радну биографију (CV), приложене доказе о досадашњој просечној оцени на факултету (printscreen са еСтудента), евентуалним ваннаставним акивностима и досадашњем искуству у научно-истраживачком раду.

Уз наведену документацију неопходно је да доставите и кратко мотивационо писмо (до 300 речи).

Молимо вас да комплетну документацију доставите најкасније до понедељка, 23. октобра 2023. године у 21ч.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Кандидатима ће бити одговорено да је документација примљена. Уколико не добијете одговор у року од 2 дана, можете да нас контактирате путем нашег имејлаФејсбук или Инстаграм странице.

Кандидати који испуњавају услове конкурса биће позвани на интервју.
О месту и термину одржавања интервјуа бићете обавештени путем мејла.

 

У ишчекивању ваших пријава,
ЦСНИРС

2023-10-13T09:19:26+00:00 08.10.2023.|Насловна, ЦСНИРС|