Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

///, Насловна Слајдер, Студенти/Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

Драге колегинице и колеге,
Са задовољством вас обавештавамо да стручно-научни часопис за студенте и младе истраживаче ,,Медицински подмладак“ отвара конкурс за пријем нових чланова редакције!
,,Медицински подмладак“ је један од најстаријих часописа на овим просторима, а посебан је по томе што се наша делатност првенствено састоји у процесу објављивања студентских научно-истраживачких радова, како са Медицинског факултета у Београду, тако и осталих медицинских факултета Србије и околних земаља.
У последњих неколико година смо предузели велике кораке у циљу модернизације процеса рецензије радова и промовисања нашег часописа: највећи део наше делатности сада обављамо електронским путем, склопили смо велики број партнерстава са eвропским конгресима и часописима, а организовали смо и више предавања која су имала за циљ едукацију студената о принципима и етичким правилима писања и објављивања научних радова.
Ипак, велики део посла је још увек пред нама, а уколико желите да нам помогнете на том путу и будете део нашег тима, потребно је да нам пошаљете своју биографију (CV) на адресу: podmladak.med.bg@gmail.com.
Не заборавите да наведете ваннаставне активности, волонтирање и научне радове.
Посебно охрабрујемо колеге са млађих година студија да се пријаве!
Пријављени кандидати биће позвани на кратак разговор са садашњим члановима редакције, након чега ће бити одлучено о њиховом пријему.
Све додатне информације о „Медицинском подмлатку“ можете пронаћи путем следећег линка.
Уколико имате било каквих питања, слободно нам се обратите путем горе наведене мејл адресе, преко наше фејсбук или инстаграм странице.
Рок за пријаву је 25. октобар 2023. до поноћи.

Очекујемо вас,
Редакција ,,Медицинског подмлатка“