Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Заказана је eлектронска седница Наставно-научног већа

//Заказана је eлектронска седница Наставно-научног већа

Заказана је eлектронска седница Наставно-научног већа

Поштовани чланови Наставно научног већа,

Обавештавам Вас да ће се двадесетпрва седница Наставно научног већа у складу са чланом 199а Статута Медицинског факултета одржати електронским изјашњавањем чланова Наставно научног већа Медицинског факултета у Београду, због благовременог достављања материјала за седница Сената Универзитетa у Београду.

Због веома строгог рока за подношење предлога за доделу звања емеритус професора (предлог се Универзитету мора упутити најкасније до 15. марта), Факултет је принуђен да организује електронску седницу. Проф. др Весна Кесић је дала немерљив допринос у развоју стручне и научне мисли у српској гинекологији и акушерству, те би пропуштање рока за подношење предлога Универзитету представљало велики губитак за наш Факултет. Стога сматрамо да је сазивање електронске седнице Наставно-научног већа оправдано.

Mатеријал за заказану седницу биће доступан члановима Наставно научног већа на Облаку
Чланови Наставно научног већа су обавезни да се изјасне да ли су сагласни са предлогом, електронски – достављањем одговара на мејл: marija.vicentijevic@med.bg.ac.rs, најкасније 15.03.2024. год. до 13 часова.

С поштовањем,

МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ
ДЕКАН
Проф.др Лазар Давидовић,с.р.

 

2024-03-25T12:41:19+00:00 14.03.2024.|Опште вести|